policia shtetit
Uncategorized

Nje menyre e shpejte dhe e thjeshte per “AUTORIZIM” nga policia e shtetit.

Për t’u ardhur në ndihmë të gjithë qytetarëve në lidhje me zgjidhjen e kërkesave të domosdoshme dhe për nevoja urgjente shëndetësore dhe të biznesit, për qarkullim me mjetet e tyre, sqarojmë se: Policia e Shtetit, në faqen zyrtare të saj (www.asp.gov.al), ka publikuar një aplikacion të ri me emërtimin “Covid-19″ – Lëvizja e kontrolluar me […]

Bluetooth Earbuds
Mobile

5 Best Bluetooth Earbuds And In-Ears Of 2019

We buy our own products and put them under the same testing methodology so that you can easily compare them. Unlike most websites, we do not get our products directly from the manufacturers, which means our units aren’t handpicked and actually represent what you would buy yourself. We spend a lot of time comparing the […]

Technology

GoPro Hero 8 Black vs GoPro Hero 7 Black

The wait is over, today is October 1st 2019. What does that mean? Finally GoPro Hero 8 Black is launched, now you can pre-order it from the GoPro official website. GoPro 8 With All Accessories Introduction The wait is over, today is October 1st 2019. What does that mean? Finally GoPro Hero 8 Black is […]